ფინანსური სტაბილურობა და ეროვნული ბანკის ინსტრუმენტები

ივნ

ფინანსური სტაბილურობა და ეროვნული ბანკის ინსტრუმენტები

08/06/2023 @ 12:00 PM - 2:00 PM
📣 IBSU-ს ბიზნესის სკოლის ორგანიზებით, 8 ივნისს, 12:00 საათზე გაიმართება საჯარო ლექცია თემაზე “ფინანსური სტაბილურობა და ეროვნული ბანკის ინსტრუმენტები.”
🟢 ლექციის ფარგლებში მომხსენებელი ალექსანდრე ერგეშიძე ისაუბრებს ეროვნული ბანკის საქმიანობის, ფუნქციებისა და მიზნების შესახებ, როგორ აანალიზებს ეროვნული ბანკი ბანკების სტაბილურობას და რა ინსტრუმენტებს იყენებს ამ პროცესში.
🗣️ სპიკერის შესახებ:
ალექსანდრე ერგეშიძე პროფესიით ეკონომისტია, ISET – International School of Economics – ის სამაგისტრო პროგრამის დასრულების შემდეგ, მოიპოვა ეკონომიკის დოქტორის ხარისხი თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი • Tbilisi State University – ში. ასევე, გავლილი აქვს International Monetary Fund – ისა და World Bank – ის პროფესიული კურსები. მისი ხელმძღვანელობითა და უშუალო მონაწილეობით ეროვნულ ბანკში არაერთი მნიშვნელოვანი პროექტი განხორციელდა.
📍 A 101

Event Details