არქივი

On July 17, 2018, at 15:00 Public Defense of PhD Dissertation “Literary Translation Criticism from Russian into Turkish Language in the  Example of the Turkish Translation of Boris Pasternak's Novel "Doctor  Zhivago”  by Feruza Erguvan   will be held in IBSU Conference Hall (Building A, room N 101).   The Thesis

2018წლის 17ივლისს,15:00 საათზე იმართება - ფერუზა ერგუვანის სადისერტაციო თემის საჯარო დაცვა ,,რუსულიდან თურქულზე მხატვრული თარგმანის კრიტიკა, ბორის პასტერნაკის რომანის „ექიმიჟივაგოს“ თურქული თარგმანის მაგალითზე “ შზსუ-ს საკონფერენციო ოთახი, ა კორპუსი,N 101. დისერტაციის გაცნობა შეგიძლიათ  შზსუ-ს ბიბლიოთეკაში.

შავი ზღვის საერთაშორისო უნივერსიტეტის კომპიუტერული ტექნოლოგიებისა და საინჟინრო საქმის ფაკულტეტმა, 16-28 ივნისის ჩათვლით, "ინფორმატიკის საზაფხულო სკოლა 2018"-ს და "არქიტექტურის საზაფხულო სკოლა"-ს უმასპინძლა.

Today, representatives of Shanghai Business School visited the International Black Sea University: Vice President, Head of International Relations Department and representatives of various faculties.

შავი ზღვის საერთაშორისო უნივერსიტეტს შანხაის ბიზნეს სკოლის წარმომადგენლები: ვიცე-პრეზიდენტი, საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტის უფროსი და სხვადასხვა ფაკულტეტის წარმომადგენლები ესტუმრნენ.

2018 წლის, 16  ივლისს,15:00 საათზე იმართება   თამარ ქარაზანიშვილი სადისერტაციო თემის საჯარო დაცვა “ამერიკის საგარეო პოლიტიკა ავღანეთში: 9/11-ით გამოწვეული მოვლენების სტრუქტურული ფუნქციონალიზმის ანალიზი”   შზსუ-ს საკონფერენციო ოთახი კორფუსი A, N 101. დისერტაციას შეგიძლიათ დაესწროთ შზსუ-ს